Alla inlägg under februari 2010

Av Jasmine Thorildsson - 6 februari 2010 17:05

Varför blir jag inte ens förvånad?

Här förklarar man att man har sååå svårt för att lita på killar, att jag knappt vågar ha ett förhållande för att ajg är så rädd för att bli sårad..

Och alla dessa löften och nej de skulle aldrig jag göra,

Men va händer? Jo precis när man äntligen kan börja lita på killen igen och allt känns jätte bra. Ja då blir man dumpad. Får hjärtat urslitet ur kroppen.  Du kanske ska hoppa lite på de också?  Nej fy fan säger jag bara..


ALDRIG MER!

Så jävla trött på det här nu :(

 

Jag litade på dig!!

Av Jasmine Thorildsson - 3 februari 2010 19:40

Är hemma på Sollerön nu :)  Skönt att umgås lite med bror min, Mamma och pappa är ju i Uppsala fortfarande. Hoppas mamma blir bättre snart så dom kan komma hem.


Gick till skolan vid lunch tiden idag, Sen hade jag lektion med Loman. Gick rätt bra... Bröt ihop en gång men fick träffa älskling så då blev de lite bättre.. Snackade med Loman efter lektion iaf. Så nu känns de lite bättre :) 

Ska åka tillbaka till Rättvik imorn tror jag och umgås med bästa Emma. <3



Vill bara må bra nångång. Vet inte va jag ska göra med nånting längre.Så jävla jobbigt.,. Ibland ångrar jag som fan att jag flytta till Rättvik. Att jag börja skola i Rättvik..¨

Men sen tänker jag. Då hade jag inte haft underbara Ida och Emma,  Eller Björn som de alltid är kul att vara med och Dampa loss med :)



Nej fy fan nu ska jag umgås med brooooor <3


Pusss! <3

  

Av Jasmine Thorildsson - 2 februari 2010 10:34

Sitter fan i skolan nu :O Men inte på lektion, Sitter i biblioteket med Emma och Ida, Kändes väldigt jobbigt att gå till skolan idag..

Efter lunch ska jag nog snacka med Loman. Försöka förklara lite hur jag mår och varför jag inte är i skolan. Och varför de är så svårt att komma tillbaka..

Hoppas vi kan komma på en lösning bara :)

 

 

Igår va de mys. Va med bästa Emma. Va upp till Persborg en sväng men det sög så in i helvete så gick hem igen :)  gjorde popcorn och kolla på film :)

Älskling och Jimmy kom förbi en sväng också :)

 

 

Nej nu ska jag fortsätta kolla på när dom pluggar xD

 

 

Rickard Eriksson <3

  

Ovido - Quiz & Flashcards