Alla inlägg under april 2009

Av Jasmine Thorildsson - 28 april 2009 13:06

Nu va de någon dag sen!  Igår hade vi andra chansen att skriva slutprovet på traktor teorin och jag klara de inte! Så nästa chans är 1 Juni.  Så får plugga som en idiot :P  Pluggar ju till körkort samtidigt  så de lär ju gå enkelt :P

Igår va de lite små fest. Jag och Petra drack ^^ och killarna satt och va sura :P hmmm. Gick ner till Choffe och Jill ett tag, Sen börja de åska! Hur mysigt som helst :)  Så då börja alla snacka om en massa olika skräckfilmer och jag va as rädd när jag skulle gå tillbaka till stugan. Lite drygt för alla hade tydligen lagt sig när jag gick tillbaka så de a lite mörkt i stugan. Läskigt!. Försökte få liv i Mattias men han sov ju så de va ju kul :P 



Skolan idag. Börja 08.30 börja med nationella i matte del 2. Gick väl sådär då..  Sen hade vi engelska sen gick jag och Petra till stugan. Gumman <3 

 SKa väl umgås med Mattias efter skolan hoppas jag. Annars ska jag bjuda Petra på pizza :)  Får väl se hur de blir :)


Nej nu ska jag va social med Petra.:) Pusspåre!

Älskar dig Mattias! <3

Av Jasmine Thorildsson - 26 april 2009 16:54

Helt underbar helg kan jag ju säga :) i fredags på morgonen åkte jag till Falun för där va Mattias. Han skrivde till Körkortet och han klara de :D Bara en sak kvar nu :)  Grattis till han :)  Kom väl hem till han vid 10 tiden och då va de bara att sätta sig i traktorn för han skulle köra skit till åkern så då följde jag med :)  Åkte väl till typ 6 tiden på kvällen? med en lunch rast på en halvtimme typ ^^,

Efter det åkte vi till "centrum" och käka pizza :) Gott som fan va de :) Efter det blev de en tur till Hedemora, Gled runt lite där, Hälsa på Krille sen stund också :) sen hem och mysa :) 


Lördagen gick vi väl upp vid halv 11 tiden :) gav kossorna mat och kollade på kalvarna :) Sen blev det till att köra skit igen :) haha :P  Blev väl till 6 tiden igen men blev väl en timmes lunch iaf :)  Har skapligt ont i rumpan efter suttit på en hård plast "stol" i flera timmar :P men men :)  Åkte hem till sollerön vid 8 tiden  :)


Idag gick jag upp väldigt tidigt faktist:P klockan 9 xD  hjälpte mamma ta ut hundarna i hundgården sen körde jag upp till affären för att handla lite :) vid halv 11 tiden kom moster hit så vi tog en tur med hundarna i fin vädret! :) Hur skönt som helst kan jag säga! :)  Sen har vi grillat lite och jag är typ hur mätt som helst! :P  Nej nu orkar jag inte skriva mer . Åker till Rättvik vid halv 9 tiden ikväll :)  

Pusspåre!


Älskar dig Mattias <3

Av Jasmine Thorildsson - 23 april 2009 15:29

Hääärligt väder :D Men synd bara att man inte kan va ute å njuta så mkt av de :(  Har ju feber så orkar fan inte vara ute :(    Har varit i skolan idag. Skippa idrotten GICK ner till 20 över 10 fast jag har hög feber. Men de verkar ju ingen tro men skitsamma för jag känner de min kropp känner de!   Aja skulle skriva slutprovet till traktor teorin . 70 frågar 56 för godkännt  jag fick 36! ><     Sen skulle vi väl köra traktor för sista gången och dom skulle sätta betyg. Jag och Emma remes fick börja med att köra runt i hela Rättvik typ för vi missa det förra gången. Det gick ju skitbra faktist :) Han klaga ingt alls :) Sen skulle vi tillbaka och jag skulle köra med vagn och backa runt en fyrkant för att få Vg och ja ba nej usch jag orkar verkligen inte så jag nöjer mig med ett G :) bättre än IG iaf :)  

Funderar på att lägga mig och vila en stund, Skulle vara rätt skönt. Imorn har jag två nationella prov. Sen åker jag till Mattias :) Ska bli hur mysigt som helst :)


Pusspåre!

Av Jasmine Thorildsson - 22 april 2009 19:49

Sitter och kollar på hitta hem på tv4.  Blir bara sämre och sämre. Hur jobbigt som helst vill bara hem.. Men lär ju till skolan imorn för ska göra slutprovet i traktor teorin sen ska vi köra upp... Skit drygt när man är hur sjuk som hels men aja :(  Sen måste jag gå i skolan på fredag också för har nationella i engelska och del 2 i matte as drygt!! :(


Vill bara till min älskling.  Min Mattias som jag har haft i över 7 månader. Lite fram och tillbaka men har alltid hitta tillbaka till varandra. Hoppas de håller nu med de tror jag verkligen :)  Älskar dig sötnos <3   


Nej nu vill jag att Petra ska komma tillbaka från Erik för jag vill ha godis :) haha :) 


Men ha de så bra alla som läser :) 


Puss!  

Av Jasmine Thorildsson - 22 april 2009 11:12

Jag hatar att vara sjuk! Förkyld som ett as kan knappt andas!Börjar känna av feber för kroppen orkar inte ett skit! 

Va till skolan idag på morgonen iaf och gjorde första del provet i nationella Matte.  Bajs de gick väl som de gick. Ska göra nästa på fredag. Hoppas jag är friskare så jag kan tänka klart..   

Igår kom Kenneth och Matilda hit :) Umgicks lite med dom på kvällen :) Sen kom älskling hit från Matz. Hade varit där och grilla. Så de blev en myskväll :)    Nu har han åkt till skolan sen åker han hem :(  Tråkigt. Men kanske får träffa han i helgen? =)  Hoppas på de iaf :)   Nej nu ska jag gå och möta Petra! 


Pusspåre!

Av Jasmine Thorildsson - 21 april 2009 17:13

Skolan idag. Matte och Engelska före lunchen sen efter lunchen ble de anläggning, Sopa och gjorde fint vid trädgård :) Sen va jag i växthuset en timme efter det gjorde jag ett prov. De gick ju åt helvete.


Skulle umgås med Mattias idag så han kom med hem. Lägger sig och sover sen ska han till Mats och grilla. Woho va vi umgås :D .......  Men men de blir ju som sagt så när han är i Rättvik. Typ hjärnan får nå damp å han måste va kaxig och elak...... Mkt bättre när man är hemma hos honom med hans vänner där :) Så hoppas på en helg hemma hos honom i helgen :)


Idag kommer också Matilda och Kenneth ner till Rättvik. Får se om dom ska hälsa på mig då. Hoppas de :)  


Nej  nu får ni ha de så bra så hörs vi en annan dag :) Pusspåre!


Älskar dig .

Av Jasmine Thorildsson - 19 april 2009 14:14

Har haft världens underbaraste helg :D Varit med Mattias från fredag förmiddag till Lördag kväll :) Har haft så roligt :) följt med när han kört traktor mellan massa gårdar :) Sen körde han fyrhjuling till någon åker så han fastna och spruta gegga över hela mig och han :)  mer sånna helger tack! :)


Ikväll blir det Rättvik och träffa älsklings Petra :) Inte setts på hela lovet :(  Och imorn kommer Mattias till Rättvik :) Hoppas de går bra för de brukar va lite problem så fort vi är i Rättvik. :/ Men men :) hoppas på de bästa :)  


Har även haft en skit kul vecka :) Onsdags va de ju fest och en massa roligt folk va här :D  Men på torsdagen mådde jag inge bra alls :O Låg verkligen i soffan hela jävla dagen-. Tror jag Kenneth och Matilda kolla på minst 4 filmer :) . AJa bra va dom iaf :D   Nej nu ska jag duscha packa och greja sen åka till Rättvik :) Vi hörs väl! :D  

Pusspåre!


Älskar dig!

Av Jasmine Thorildsson - 14 april 2009 18:29

Idag har jag varit inne i Mora och handla mat med kenneth och Matilda. Nyss kollat klart på en braaa film :) Såg en ännu bättre igår:) Fast and furious 4 ;D kiing film :)    Just nu är Matilda och Kenneth ute och tvättar bilarna. Funderar på att ta en promenad med hunden :) Skulle vara så jävla skönt faktist! Kanske slutar må illa också. Aja får se hur de blir :) Imorn är det fest :) Hoppas de blir en king kväll men de blir det säkert när bästa folket är här :) 


 I looove you


Pusspåre!

Presentation


21 årig tjej från Sollerön, Mora
skriver om min sjukdom och min vardag!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards