Alla inlägg under februari 2011

Av Jasmine Thorildsson - 9 februari 2011 09:40

Igår åkte jag till Falun med mamma och Kenneth för mamma skulle till sjukhuset och dra ur en tand, De skulle typ ta 2-3 timmar, så jag och Kenneth umgicks med Toni då :) 

Påvägen hem från Falun så hoppa jag av i Rättvik och mötte upp Camilla :) sen åkte vi till Röjeråsen, Vi kolla på film och börja laga mat i väntan på att Björn skulle komma hem:) 

Lite senare på kvällen så kom Danne upp också :D


Så idag gick jag upp halv 7 -.- Men så väärt de :D

Så jag åkte med Björn när han skulle skjutsa Danne till praktiken, Tog en buss från Vikarbyn vid 7 tiden :)  Kom hem till Sollerön strax efter  8 ,

Ska väl försöka väcka Kenneth också och höra om de blir nå Grövelsjön idag, Vi hade ju bestämt att vi skulle åka upp med husvagnen idag jag och han men han har ju inte hört av sig än så jag vet fan inte hur de blir nu :P

Ikväll kommer iaf Emma hit :) och imorn blire filmkväll igen hos Ida :)

Och på fredag blire krogen i Rättvik! :D 


  

Av Jasmine Thorildsson - 7 februari 2011 11:29

Helgen i Norge va riktigt kul :)   Jobba väl först mellan 10.30 till typ 15.30, Sen åkte vi och hämta nyckeln till typ rummet vi skulle ha :)  Va riktigt dåligt för vi hade fan inge micro eller ugn xD  så de va lite jobbigt vi som tänkte poppa popcorn och äta pan pizza, men vi klippte sönder popcorn påsen och gjorde i kastrull och stekte pan pizzorna xD haha!

Sen skulle vi ta oss någon jävel och tänkte köra öl spelet, Ja men då har vi ingen kortlek med oss xD  men vi va ganska smarta och kom på att vi kunde göra en egen :D och de gick fan bra alltså! :D kvällen va iaf skit kul, Men kortspel, vin, skräckfilm och Torkel i knipa! 

Söndagen skulle vi jobba igen, jobba väl mellan 10.30 och 15.00 :)

Sen for vi hemåt! :) Och jag missa bussen hem till Mora så Kenneth kom och hämta mig :) Satt i Malung och vänta i lite mer än 1 timme, Men de gjorde inte så mkt, Hade sällskap av Emma och Jonis! :D riktigt kul faktist :) 

När jag kom hem somna jag typ direkt nästan ^^ nej då men strax efter 12 iaf :O   

Så jag vakna strax efter 8 idag ^^,   har käkat frukost och gått promenad med Zita :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra haha :) 

Längtar till Fredag iaf för då ska jag på krogen i Rättvik med Emma och Ida, På summerparty! :D

Och Jocke kommer till Sverige! :D Yeeeey!


      

Av Jasmine Thorildsson - 4 februari 2011 14:01

Kan int annat än att säga att ja har haft de så jäkla trevligt den här veckan hemma hos Björn och Camilla :)  Tack så mkt för att ja fick komma, <3

Har även fått träffa Petra och några från min gamla klass, Saknar dom! 

Danne har väl varit uppe hos oss några kvällar också :)

Idag åkte ja iaf hem till Sollerön med halv 9 bussen från Rättvik, Skulle ha åkt 8 egentligen men en viss Danne va ju så såg så jag missa den ;) 

Har iaf lagat lunch och så för helgen, Ska väl åka till Lima ikväll för imorn är de jobb, på söndag också! :)  



Hej!

Av Jasmine Thorildsson - 2 februari 2011 15:40

Allt jag gör, gör jag för er

Det blir bäst såhär

Ovido - Quiz & Flashcards