Alla inlägg under maj 2010

Av Jasmine Thorildsson - 17 maj 2010 22:00

Ja du , vet inte vart jag ska börja riktigt,  Har hänt ycket den senaste veckan. Blivit dumpad, Sen blev de å fundera på om vi skulle ta en paus istället , sen mitt i pausen så skaffar han en ny ?! .. Men de kan han ju inte erkänna :P   Men endå finns de på fb .. Jaja omoget tycker jag :)    Själv tyckte han att han skulle bli förlåten men varför? haha nej nog klarar jag mig mkt bättre utan honom nu när jag fått sett hans riktiga sida :)



Fick lite trevligt besök av Grogge Toni och Lina i veckan också :) Riktigt trevligt , Hoppas vi ses snart igen för ni är verkligen underbara :) <3


Sen på fredagen så fick jag träffa Emil :D  som jag har längtat. Men Riktigt trevligt att få träffa han äntligen :)  Hoppas vi ses snart igen! :)<3


På lördagen så kom Lars och hans bror å hämta mig på Sollerön, Så lördagen spenderades i Malung :) Drack några groggar och umgicks lite med trevligt folk :) På söndag kväll åkte jag hem igen och då fick jag sällskap av min underbara Emma på bussen :D  Till helgen ska jag följa med Emma hem till Malung å då blire party hela helgen för de är ju marknad där :)) Gillas !


 Fy fan, Den senaste veckan har jag gått ner 3 kg. :O   Är väl för att jag nästan inte har ätit nånting. men de är ju faktist för att jag har varit liiiite ledsen då. Men de börjar bli bättre nu så idag har jag ätit bättre iaf :) och de är ju bra? :)


Nej puss på alla mina underbara vänner och tack för att ni finns ! :) 

 


Av Jasmine Thorildsson - 12 maj 2010 18:29

Känner mig så otroligt jävla ensam.. 

Vill bara gråta, Sätta mig på golvet och skrika och gråta,  Men de blir ju inte bättre av de?   Men jag mår så jävla dåligt just nu så skulle kunna göra de från att jag vakna på morgonen tills jag ska sova på natten, (försöka iaf, Blir väl max 3 timmar)

Jag vill bara att allt ska lösa sig,  För jag är så jävla lycklig med dig,  Och jag vet att du älskar mig de vet jag, 


Nej usch önskar Emma va här,  Har ju min bror, Men Malin och Toni är här så han umgås mest med han, Och jag är sån så om jag är ledsen stänger jag in mig på rummet och väntar på att någon ska komma och bry sig, Och de brukar typ aldrig hända såå...  Sitter mest på rummet för mig själv och gråter.


Och de är så många gånger dom här senaste dagarna som jag har tänkt tanken, Bara ge upp, skita i allt och kanske få ett nytt liv?  Men de är väl ingen som vet om man får en till chans?

Nej usch jag vet ingenting längre,

Kenneth?! jag behöver dig, Ser du inte de? Eller orkar du bara inte bry dig?

Jag vill att mamma ska va hemma, Men hon är i Uppsala med Jimmy, Kommer hem imorn eller senare, 



Äh ingen förstår...




Jag vill inte dö, Jag vill bara inte leva...

 

Av Jasmine Thorildsson - 11 maj 2010 14:48

Fy fan va jag saknar mina katter, Och min Snövit, Hon va min. bara min. Och ni tog bort henne när jag va i Rättvik. På en tisdag. Och jag fick veta de när jag kom hem på fredagen, Jag menar, hon va min, MIN katt och ni berättar inte ens när ni tar bort henne.   Och fy fan va jag saknar henne för hon fanns alltid där, Ni tycker säkert jag är helt dum i huvudet men hon fanns där, Kom springandes till mig när jag kom hem från RÄttvik. Hon skulle alltid sova inne hos mig i sängen under täcket och jag skulle hålla om henne, Annars blev hon sur,  Hon väntade i flera timmar tills jag kom hem för hon skulle föda i mitt rum. i min säng när jag satt bredvid.  Och när jag va ledsen. Kom hon alltid och satt sig i mitt knä och knuffa huvudet mot mitt för att trösta mig,   Men nu finns hon inte här längre, Det är helt tomt, Och det gör ont, Det gör förbannat jävla ont för jag saknar henne varje jävla dag, Jag saknar alla katter men mest min Snövit.


22 maj är de 8 månader sen ni försvann, 


Bild bomb på mina katter nu.


 

                          Sista bilden är på mig och Snövit, Älskar dig och saknar dig ! <3

Av Jasmine Thorildsson - 10 maj 2010 11:18

Jag är så jävla korkad, att jag aldrig lär mig, Det går inte att lita på någon, 

Men även om allt skulle lösa sig och bli bra igen, så kommer jag inte kunna lita på dig, För du gav upp, och hur ska jag kunna lita på att du aldrig gör de igen?...



Helgen har väl varit bra, Fredagen åkte jag tidigt till Rättvik för att umgås med Malin C, Färga håret och gick på marknaden :)   kanoners!   For upp till Siljansborg och börja dricka i väntan på att folket skulle komma :)  

Blev lite jobbigt påvägen ner och de sluta med att jag och Marcus sov på Sollerön, 


Lördag åkte jag och Marcus å Kenneth å några fler ner på marknaden och kolla :) 

Åkte tillbaka till Rättvik på kvällen :) Daniels va chaufför. Tack så mkt! :)


Fick träffa min Emma också så vi kunde snacka. Love her! <3


Igår va bakis dag, Usssch,  Men idag känns de lite bättre.




Some of these times, I wish you would die,

Av Jasmine Thorildsson - 2 maj 2010 14:50

When you went through my head
Turned it upside down
Fuck you, sick of you all the time

And some of your shit, reaches my evil side

And I can't deny, some of these times
I wish you would die




Valborg va ju rolig, Tyckte de va skit kul att träffa Grogge, Lina, Toni och Malin igen. Och såklart min bror då ;)   Men!  min dricka sög!   Jag drack nästan 10 cider,  och jag kände inte av någonting, Så istället för att bli kanon full och as pigg som dom andra så blev jag bara mer och mer trött så jag och Marcus gick och la oss före 12.! Yey vilken rolig valborg! -.-  Men de va ju bra på ett sätt iaf för Marcus skulle ju börja jobba vid 11-12 så vi åkte ju från Falun vid halv 9 - 9 tiden.

Måste tacka alla för den kvällen, De va verkligen as kul att se er igen :D


På kvällen så vart jag as bakis. Och jag blev skit sur för jag brukar aldrig bli bakis, Och så blir jag de när jag inte ens va full kvällen innan, Låter skit mysko men så va de iaf. :S


Men när älsklingen sluta så åkte vi in till Donken och käka. åh fy fan va gott de va. Haha xD


Nu sitter jag och väntar på min älskling som ska komma och hämta mig sen ska vi åka till huset :) 


Längtar till helgen :))



Älskar min Marcus Hammar jätte mkt<3


Presentation


21 årig tjej från Sollerön, Mora
skriver om min sjukdom och min vardag!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards